Huvuddörrar gjorda av PVC för elegans och säkerhet i ditt hem

Huvudingången är mer än bara design, de behöver också uppfylla speciella krav. Den måste alltid funka, skydda från skadliga väder och uppfylla höga säkerhetskrav. Huvudbehov är stabilitet, effektiv isolering, bra ljuddämpning, skydd mot inbrott, långt liv och tilltalande design.

Högkvalitativa PVC huvuddörrar från Inoutic erbjuder utmärkt termisk isolering och även exceptionellt hög styrka. Dörrarna är designade för ca 100.000 öppnings- och stängningscykler och är kvalitetstestade för runt 20 års användning. Den störningsfria och mycket stabila ramdesignen kan också utrustas med flerpunktslås och specialfästen för att skapa en mycket hög nivå av intrångsskydd i enlighet med DIN-ENV 1627.Inoutics entrédörrar och sidoentrédörrar gjorda av PVC finns tillgängliga i flera stilar, versioner och färger. De kan sättas i alla kommersiella PVC-, glas- och aluminiumpaneler och elegant betona den arkitektoniska stilen hos nya byggnader. De kan också lätt integreras i fasader hos äldre byggnader med olika installeringsmetoder och fästmetoder.

En universellt kompatibel aluminiumtröskel på endast 19 mm reducerar risken för att snubbla och passar bra för ett hinderfritt liv med sin plana design. Bra termisk isolering görs möjligt genom termisk separering (integrerade plaststavar).

För att matcha våra fönsterprofilsystem har vi också dörrsystemen Eforte och Arcade.


Kontakta Oss »

<